Verkopen


Het verkopen van uw woning verdient een succesvol en verrijkend resultaat. Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak en een gratis waardebepaling van uw woning. 


 

Onze werkwijze bij de verkoop van uw woning 

     1)  Kennismaking en informatie-uitwisseling
     2)  Woonmarketing: bereiken, raken en verbinden
     3)  Scherp (onder)handelen
     4)  Succesvol en verrijkend
1) Kennismaking en informatie-uitwisseling

Bent u nieuwsgierig naar wat de verkoop van uw woning u kan opleveren? Wij komen gratis en vrijblijvend naar u toe om de woning op te nemen. Wij vertellen u over de ontwikkelingen in de markt en de verkoopbaarheid van de woning. Mogelijk dragen wij suggesties aan om de interesse voor de woning te optimaliseren. Tijdens de kennismaking brengen wij een waardebepaling uit en geven wij advies over de vraagprijs. Dit zijn twee verschillende dingen. 

Wij presenteren u hoe wij de verkoop aanpakken en beantwoorden al uw vragen; waarom kiezen klanten voor Leidsche Rijn Makelaars? Welke invloed hebben wij op de verkoop? Hoe bereiken wij, ook buiten Leidsche Rijn, een grote groep geïnteresseerden? En wat is de beste benadering voor succes?
2) Woonmarketing: bereiken, raken en verbinden

Middels nieuwe digitale technieken zijn woningen virtueel en vanaf elke locatie te bekijken. Daar kunnen wij de maximale mogelijkheden in aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in woningen in en rondom Leidsche Rijn, maar ons netwerk rijkt ook ver daarbuiten. Door onze samenwerking met collega’s in zowel Amsterdam als Utrecht weten wij een grote groep geïnteresseerden persoonlijk te bereiken en te raken.

Wij zetten alles op alles om uw belangen behartigen. Maar ook voor de potentiele kopers hebben wij exclusief aandacht en tijd zodat zij zich bij de bezichtiging gemakkelijk thuis kunnen voelen. Op die manier kunnen wij tussen de woning en de potentiele kopers de ‘match’ zichtbaar maken en laten voelen. Onze ervaring is; hoe beter deze ‘match’, des te meer men bereid is te betalen. 
3) Scherp (onder)handelen

Wij zullen voor u tactisch en resultaatgericht (onder)handelen. Door een sterk gevoel voor timing weten wij het juiste moment te herkennen en te benutten. 

Het hoogste bod is niet altijd het beste voorstel. Wij streven naar de hoogste opbrengst voorzien van een veilig voorbehoud en acceptabele voorwaarden. Wij kijken ook kritisch naar de financiële en juridische aspecten van de deal. Zo kunnen wij kansen benutten, risico’s begrenzen en mogelijke teleurstellingen voorkomen. 

Een overeenkomst is pas rechtsgeldig wanneer alles schriftelijk is vastgelegd. Wij stellen daarom zo snel mogelijk een degelijk en betrouwbaar koopcontract op en lichten deze toe tijdens het tekenproces.
4) Succesvol en verrijkend

Het is zover; de oplevering. 
Bij de eindinspectie van de woning maken wij het inspectierapport op. Wij gaan met u mee naar de notaris. Gefeliciteerd! Uw woning is met succes verkocht. Ook na de oplevering bent u van harte welkom als u vragen heeft of een volgende stap gaat zetten. 


Neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak en een gratis waardebepaling van uw woning. 


Telefoon: 030-8782514
E-mail: info@leidscherijnmakelaars.nl
 


 Kern werkgebied:

Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuten - De Meern, Terwijde, Vleuterweide, Veldhuizen,
De Meern, Oud Zuilen, Zuilen, Lombok, oog in al, Nieuwegein, Utrecht stad / centrum en omgeving.