Verkopen


Bent u nieuwsgierig naar wat de verkoop van uw woning voor u kan opleveren?
Wij komen dat graag (vrijblijvend) toelichten aan de hand van een specifieke strate
gie en een gratis waardebepaling van uw woning. Het verkopen van uw thuis verdient een succesvol en verrijkend resultaat!

 


Onze werkwijze bij de verkoop van uw woning 


1) Kennismaking en informatie-uitwisseling
2) Marketing: bereiken, raken en verbinden
3) Scherp in (onder)handelen
4) Succesvol en verrijkend  1) Kennismaking en informatie-uitwisseling.
De eerste stap is kennismaking. Wij komen gratis en vrijblijvendnaar u toe, om de woning te bekijken. Wij vertellen u over de ontwikkelingen in de markt en de verkoopbaarheid van de woning. Mogelijk dragen wij suggesties aan om de interesse voor de woning te optimaliseren. Tijdens de kennismaking brengen wij een waardebepaling uit en een advies voor wat u kunt vragen. Dit zijn twee verschillende dingen. Wij presenteren u hoe we de verkoop aanpakken en beantwoorden al uw vragen; wat is de beste benadering voor succes? Welke mogelijkheden
bieden de nieuwste technieken? En hoe bereiken wij een grote groep geïnteresseerden? Ook buiten Leidsche Rijn.

Discretie en vertrouwen

Het verkopen van uw huis is toch altijd een heel speciaal proces. Eigenlijk is het heel erg privé. Dat vraagt om discretie en vertrouwen. Wij gaan daar heel zorgvuldig mee om. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de overdracht en daarna. 


2) Marketing: bereiken, raken en verbinden
Middels nieuwe technieken zijn woningen virtueel, van alle kanten en vanaf elke locatie te bekijken. Daar willen wij de maximale mogelijkheden in kunnen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in woningen in en rond om Leidsche Rijn maar ons netwerk ligt ver daarbuiten. Door onze werkervaring en collegiale contacten in zowel Amsterdam als Utrecht weten wij een grote groep geïnteresseerden persoonlijk te bereiken en aan te trekken. Tijdens het marketingproces zetten wij alles op alles om uw belangen behartigen. Ook voor de potentiele kopers hebben wij exclusief tijd en aandacht. Bij de bezichtigen moeten zij zich gemakkelijk thuis kunnen voelen. Zo kunnen wij tussen de woning en de geïnteresseerden ‘de match’ zichtbaar maken en laten voelen. Onze ervaring is; hoe beter deze match, des te meer men bereid is te betalen. 

Sterk betrokken
Wij begrijpen dat de verkoop van uw woning geen dagelijks proces voor u is. Wij vinden het dan ook een belangrijke verantwoordelijkheid om accuraat te communiceren. Tijdens het gehele traject brengen wij u van elke ontwikkeling zorgvuldig op de hoogte. Wij maken elke volgende stap overzichtelijk, wij geven aan waar wij mee bezig zijn en wat wij daarin van u verwachten. Alles gaat in overleg en uiteindelijk bent u (en niet wij) de beslisser. Wij zijn continu bereikbaar voor vragen en overleg. Ook savonds, als dat de nachtrust bevorderd. 


3) Scherp in (onder)handelen
Wij zullen voor u scherp, tactisch en resultaatgericht (onder)handelen. Door een sterk gevoel voor timing weten wij het juiste moment te herkennen en te benutten. Voor een goede deal is hoog bod niet voldoende. Wij kijken, zo nodig kritisch verder naar de financiële en juridische consequenties van de totale afspraak. We streven naar een veilig voorbehoud en acceptabele voorwaarden. Zo kunnen wij kansen benutten, risico’s begrenzen en mogelijk teleurstellingen voorkomen. Een overeenkomst is pas recht geldend wanneer alles schriftelijke is vastgelegd. Wij stellen daarom zo snel mogelijk een degelijke en betrouwbaar koopcontract op, wij lichten deze toe begeleiden het tekenproces. 


4) Succesvol en verrijkend  
Het is zover; de oplevering. Bij de eindinspectie van de woning maken wij het inspectierapport op. Wij gaan met u mee naar de notaris. Gefeliciteerd! U kan de opbrengst van de woning op uw bankrekening verwachten. Uiteraard staan wij ook na de oplevering voor u klaar, ook bij een volgende stap die u gaat nemen.Neem gerust contact op voor een gratis waardebepaling.

Telefoon: 030-8782514
E-mail: info@leidscherijnmakelaars.nl
 


 

Kern werkgebied:

Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten - De Meern, Terwijde, Vleuterweide, Veldhuizen,
De Meern, Oud Zuilen, Zuilen, Lombok, oog in al, Nieuwegein, Utrecht stad en omgeving.