Kopen


Het zoeken, het overwegen, de klik, de keuze en daarna..
Een proces dat behalve spannend ook leuk mag zijn. Gun u zelf dat. wij helpen graag bij de rest om uw kansen te benutten maar ook de risico’s te begrenzen en teleurstellingen te voorkomen. 


 

Onze werkwijze bij het aankopen.


1: Oriëntatie en kennismaken
2: Bezichtigen, de klik en de keuze
3: (Onder)handelen
4: De nieuwe start1: Oriëntatie en kennismaken
Wij vertellen u graag hoe de markt zich ontwikkeld, welke kansen dat voor u oplevert en met welke benadering u deze kansen kan waarmaken. Door het opstellen van een zoekprofiel helpen wij u om het zoeken concreet te maken. Bij een eerste bezichtiging gaan wij gratis en vrijblijvend met u mee. Zo kan u ons leren kennen en kunnen wij, anders dan alleen beloven, onze kwaliteiten laten zien.


2: Bezichtigen, de klik en de keuze
Bij het bezichtigen van een woning, gaan wij met u mee. Wij nemen de tijd als dat nodig is en gaan daarbij een uitdaging niet uit de weg. Hoe succesvol een aankoop wordt, is afhankelijk van de matchfactor tussen U en de woning, de plek en de leefomgeving. Wij noemen dat thuisgevoel; vooral iets wat u zelf kan beoordelen. En als bij u de wow-factor toeneemt, blijven wij scherp. Wij zijn (zo nodig) kritisch op de marktwaarde, de voorwaarden, bouwkundige elementen, de juridische vraagstukken, en de financiële consequenties van een woning en haar omgeving. Een succesvolle keuze levert ook op lange termijn een fijn thuisgevoel op.


3: (Onder)handelen
Wij kunnen u helpen de aankoopkans te vergoten. Door goede collegiale contacten beschikken wij over net iets meer informatie. En door de korte lijnen met hen kunnen wij snel schakelen en accuraat handelen. Wij helpen u bij het formuleren van een voorstel en het bekrachtigen van uw financiële situatie. Zodat de verkoper uw voorstel makkelijker kan accepteren. Daarnaast kijken en rekenen wij met u mee gericht op veilige voorwaarden, zonder onnodige extra kosten of juridische consequenties.  


4: De nieuwe start
Alles is rond, de ontbindende voorwaarden zijn verstreken en de overdrachtsdatum is in beeld. Wij gaan met u mee naar de eindinspectie van de woning en naar de Notaris. Mocht u daarna nog vragen hebben dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.  


 

Kern werkgebied:

Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten - De Meern, Terwijde, Vleuterweide, Veldhuizen,
De Meern, Oud Zuilen, Zuilen, Lombok, oog in al, Nieuwegein, Utrecht stad en omgeving.