Kopen


Opzoek naar een te gekke plek en fijn nieuw thuis?
Wat ons betreft een proces dat leuk mag zijn en een gedegen aanpak verdiend. Met als doel; een succeskeuze die ook op lange termijn een fijn thuisgevoel biedt.


Verbinden is verrijken
Hoe succesvol een aankoop wordt, is afhankelijk van de matchfactor tussen jou en de woning, de plek en de leefomgeving. Wij noemen dat thuisgevoel. Door goed te luisteren naar wie je bent en wat je wenst maken wij de zoektocht overzichtelijk en leuk. Wij nemen de tijd als dat nodig is en gaan daarbij een uitdaging niet uit de weg. 


Scherp
Ook als de wow-factor toeneemt, blijven wij scherp. Wij kijken verder en wij vragen door. Zo weten net iets meer en merken we het op als iets niet klopt. Door korte lijnen en goede collegiale contacten kunnen we accuraat handelen en zo de aankoopkans vergroten. Wij zijn alert en zo nodig kritisch op de marktwaarde, voorwaarden, bouwkundige elementen, juridische vraagstukken, financiële consequenties en contracten. 


Leuk
Maak het oriënteren concreet en gun jezelf vooral de leuke kanten van de zoektocht. Wij helpen graag met de rest. En daarbij de kansen te benutten maar ook de risico’s te begrenzen en teleurstellingen te voorkomen.