Kopen


Het zoeken, het overwegen, de klik, de keuze en daarna.. Een proces dat behalve spannend ook leuk mag zijn. Gun u zelf dat. wij helpen graag bij de rest om uw kansen te benutten maar ook de risico’s te begrenzen en teleurstellingen te voorkomen. 


 

Onze werkwijze bij de aankoop van uw woning

     1)  Oriëntatie en kennismaken
     2)  De bezichtiging, de klik, de keuze
     3)  Scherp (onder)handelen
     4)  De nieuwe start
1) Oriëntatie en kennismaken

Wij vertellen u graag hoe de markt zich ontwikkelt, welke kansen dat voor u oplevert en met welke benadering u deze kansen kan waarmaken. 

Wat zijn uw woonwensen? Hoeveel ruimte heeft u nodig? Wat voor woningtype zoekt u? Welke faciliteiten vindt u belangrijk in leefomgeving? En welk budget wilt u uittrekken aan wonen? Door het opstellen van een zoekprofiel maken wij het zoeken overzichtelijk en concreet. 

Bent u nieuwsgierig naar wat wij als aankoopbemiddelaar u kunnen betekenen? Wij gaan de eerste bezichtiging gratis en vrijblijvend met u mee. Zo kan u ons leren kennen en kunnen wij, anders dan alleen beloven, onze kwaliteiten laten zien.
2) De bezichtiging, de klik, de keuze

Bij het bezichtigen van een woning gaan wij met u mee. Wij nemen de tijd en gaan daarbij een uitdaging niet uit de weg.  Als bij u de ‘wow-factor’ toeneemt, kijken wij met een scherpe blik naar de marktwaarde, de voorwaarden, bouwkundige elementen, juridische vraagstukken en financiële consequenties. 

Voelt u de klik? Een succesvolle aankoop is afhankelijk van de ‘match’ tussen u en de woning, de plek en de leefomgeving. Wij noemen dat het thuisgevoel. Een succesvolle aankoop levert ook op lange termijn een fijn thuisgevoel op.3) Scherp (onder)handelen

Wij helpen de aankoopkans te vergroten. Door goede collegiale contacten beschikken wij over meer informatie zodat wij snel en accuraat kunnen handelen.

Wij helpen u bij het formuleren van een voorstel en het bekrachtigen van uw financiële situatie zodat de verkoper uw voorstel makkelijker kan accepteren. 
De onderhandelingen zijn niet alleen gericht op een scherpe prijs. Wij werken
aan veilige voorwaarden en het voorkomen van onnodige kosten en risico’s.4) De nieuwe start

Alles is rond, de ontbindende voorwaarden zijn verstreken en de overdrachtsdatum is in beeld. Wij gaan met u mee naar de eindinspectie van de woning en vervolgens naar de notaris. Daar vindt ook de verrekening van onze provisie plaats. Oftewel, u betaalt pas bij een geslaagd traject. Na de levering bij de notaris krijgt u de sleutels van uw nieuwe woning.

Gefeliciteerd! Wij wensen u veel woongeluk op uw nieuwe plek. Mocht u nog vragen hebben, dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom.

 

Kern werkgebied:

Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten, Vleuten - De Meern, Terwijde, Vleuterweide, Veldhuizen,
De Meern, Oud Zuilen, Zuilen, Lombok, oog in al, Nieuwegein, Utrecht stad / centrum en omgeving.