Financieren

Finagarant  Financieel Adviseurs


Financieel advies bij het kopen van een huis
Het kopen van een huis houdt niet op bij de makelaar, maar na het tekenen van een koopcontract zullen er grote financiële beslissingen genomen moeten worden. Het is daarom belangrijk dat dit weloverwogen en met de juiste advisering gebeurt. Finagarant helpt u hierbij. Onze erkende financieel adviseurs helpen u bij het kiezen van de hypotheek en verzekeringen die passen bij uw wensen en voorkeuren.

Onafhankelijk hypotheek en financieel advies
Finagarant garandeert u onafhankelijk advies met betrekking tot uw hypotheek. Wij zijn in staat om voor u alle banken en verzekeraars in Nederland te raadplegen om zo de meest geschikte partij voor u te vinden. Hierdoor krijgt u de scherpste tarieven en beste voorwaarden.

Daarnaast bent u bij ons ook voor persoonlijk financieel advies aan het goede adres. Denkt u hierbij aan pensioenen en verzekeringen, maar ook aan het kritisch bekijken of het mogelijk is om uw hypotheek te verhogen wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan verbouwen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch of u loopt gewoon even bij ons binnen. 

Wij helpen u graag!

 

030 23 22 034
www.finagarant.nl